nedjelja, 23. studenoga 2014.

Bethany Mota-Uzor tinejdžerkama

Bethany Mota je jedna od najvecih modnih ikona na svijetu.Iako ima samo 18 godina veoma je popularna i ima svoj kanal na youtubeu gdje postavlja videe o modi i proizvodima koje ona koristi, predlaze odevne kombinacije za posebne prilike ....
Bethany je prvi video objavila sa 14 godina gdje ima oko 3miliona pregleda.Postepenim postavljanjem videa postala je popularna i ima dosta obozavalaca.
Savjeti za njene obozavaoce:
Nijednu slavnu licnost ne treba kopirati do iznemoglosti i pokusavati sto vise liciti na tu osobu, jer onda to nismo mi sami.
Od Bethany mi mozemo kopirati neke detalje ili odevne komade. Ne trebamo je svu iskopirati.
Kao sto ste mogli da primjetite Beth jako voli dzempercice i masne za kosu.
Džempercica ima u raznim bojama i dezenima i Beth ih ima na gomile.U hladnim jesenjim danima džempercici nas griju a ujedno i izgledamo lijepo.
Na sledecim slikama cete vidjeti neke od džempera Bethany Mote koji mogu da se nabave i kod nas u nekim vecim trznim centrima.Na slikama cete takodje vidjete i kombinacije sa džemperima koje Beth nosi.



Beth je kao i vecina cura na planeti opsjednuta modom.Na sledecim slikama cete vidjeti neke odevne kombinacije koje Beth najcesce nosi kada ide u grad na rucak,ili u setnju.




Bethany takodje mnogo voli i masne za kosu.
Ima ih u raznim bojama i dezenima, a ja cu u sledecem postu da vam pokazem kako mozete same da ih napravite.
Nadam se da vam se svidjeo ovaj post o Bethany.
U sledecem postu kao sto sam vec rekla cu da vam pokazem kako same mozete da napravite masne za kosu☺
Marija♥♥♥

Nema komentara:

Objavi komentar